Erinevus Blocki ja Unfriendi vahel

Sotsiaalmeedia saidid nagu Instagram ja Facebook on muutunud meie elu lahutamatuks osaks. See võib olla veidi ülehinnatud, kuid paljude inimeste jaoks on sotsiaalmeedia kasutamine muutunud sõltuvust tekitavaks. Näiteks on Facebookist saanud aastate jooksul nähtus ja on aus öelda, et inimesed veedavad Facebookis liiga palju aega kui ükski teine ​​sotsiaalmeedia sait. Ärritavate kaubamärgipostituste ja soovimatu tähelepanu korral muutub see aga kohati sama tüütuks. Selliste aegade jaoks on Facebook Blocki ja Unfriendi funktsioonid tõesti kasulikud.



Mida tähendab Block?

Blokeerimine on üks viise, kuidas oma ajaskaal häirivatest postitustest vabaneda. Blokeerimine on toiming, mis võimaldab teil takistada Facebookis blokeerida üritava inimese kontakti. See katkestas lihtsalt ühenduse teie ja blokeeritud inimese vahel nii, nagu oleksite Facebookis üksteisele nähtamatu. Kumbki teist ei saa üksteise ajaskaalale midagi postitada.

Mida tähendab Unfriend?

Sõbranna on tegevus, mis võimaldab teil kellegi oma sõprade nimekirjast eemaldada, teatamata talle, et olete seda teinud. Siiski näeb ta teie profiili või kõike, mida te avalikult jagasite, või vastastikuste sõprade vahel jagatud postitusi.



Blocki ja Unfriendi erinevus

  1. Ploki Vs tähendus Sõbranna

Blokeerimine ja mittesõbralik on kaks erinevat toimingut, mis võimaldaksid teil piirata kedagi teie Facebooki profiili piiluma. Sõbranna võimaldab teil kellegi oma sõprade nimekirjast eemaldada, ilma et teavitaksite sellest, et olete seda teinud. Siiski näete endiselt tema profiili või postitusi. Blokeerimine võimaldab teil ühenduse blokeeritava isikuga täielikult katkestada, mis tähendab, et olete Facebookis teineteisele nähtamatu.

  1. Tegevus

Kui soovite oma sõprade loendist kellegi sõbraks võtta, minge vasakul olevale jaotisele Sõbrad ja otsige üles inimene, keda soovite sõbraks võtta, ja hoidke kursorit tema nime kohal. Seejärel minge kuvatavas väikeses aknas sõbrale, mis toob kaasa rippmenüü ja seejärel valige suvand Sõbranna, et ta oma sõbraloendist eemaldada. Kellegi blokeerimiseks minge seadetesse ja sisestage blokeerimise jaotisse inimese nimi ja klõpsake nuppu Blokeeri.

  1. Juurdepääs

Kui te oma sõprade loendist kedagi sõbraks võtate, saab ta teid leida vaid teie profiili otse külastades ja Facebook ei teavita teie sõpru, et olete seda teinud. Ta ei näe midagi, mis pole avalik, ega postitaks midagi teie ajaskaalale. Kellegi blokeerimiseks ei pea olema sõbrad, kuid ühegi sõbra blokeerimine eemaldab automaatselt sõbra ja jälgib neid, mis tähendab, et kumbki teist ei saa üksteise ajaskaalal vestlust alustada ega postitada.



Blokk vs sõbranna: võrdlusdiagramm

Ploki Vs kokkuvõte Sõbranna

Kui blokeerite kellegi, ei näe ta Facebookis teie profiili ega midagi, mida teete. Kellegi blokeerimine tähendab, et olete mõlemad üksteisele nähtamatud. Kui te oma sõprade loendist kedagi sõbraks võtate, näeb ta endiselt teie jagatud postitusi avalikena või kõike, mida jagatakse teie ühiste sõprade vahel. Mõlemal juhul ei teavita Facebook teid seda teinud.